RHK dam Allvenskan & Div 2

Alla inlägg under november 2011

Av rimbodam - 8 november 2011 18:12

Jag skrev ett inlägg tidigare ikväll, men det försvann tydligen. Gör ett nytt försök!

 

Igår på träningen var det riktigt bra stämning kändes det som. Det var bra fart, och alla var på bra humör! Berodde detta på de två glädjebesked vi fick på snacket innan träningen?

Ronya som varit borta ifrån handbollen i några veckor pga muskelinflammation var ner på träningen och skulle tala om för laget hur allting låg till. Läkaren har sagt att hon får börja träna lite lätt nästa vecka. Så snart kanske hon är på banan igen! :)


Nästa glädjebesked får ni veta om ca 2 veckor. Så håll utkik! Ni kommer inte bli besvikna.


Imorgon har a-laget match emot Hellton. Hellton har vunnit en match och förlorat fem. Vad jag fått höra så har inte Hellton exakt samma lag som förra året, och Cassandra Tollbring och Sandra Stark har varit och sett en match, så dom har lite extra koll!

Debutant för matchen är Cassandra Andersson. Hon kan vara en riktig tjurkärring, men har en jäkla vinnarskalle! Jag tycker verkligen att hon har visat framfötterna inne på m6 de senaste träningarna!


U-laget har match i helgen, och då kommer Sofie Spehar göra sin första match för denna säsong.


Nu kommer Fröjdan och hämtar mig.

Ses på träningen tjejer! Hoppas på lika mycket fart och glädje idag :)

/Ida R

Av rimbodam - 3 november 2011 17:38

I helgen har varken u-laget eller a-laget match. Tror det är första spellediga helgen för a-laget faktiskt (?). Kan ha fel!

Veckans träningar har varit fulla med fart, och det gillar vi såklart!

Igår var det träningsledigt, eftersom vi inte har fys med Mathias på Friskis längre. Men självklart ska vi köra egen fys och inte ligga hemma i soffan! Eget ansvar är det som gäller.


Ikväll hoppas jag att det blir lika mycket brudar och fart på träningen som i tisdags. Det kändes som att vi var jättemånga! Tror vi var 19 stycken faktiskt?


Tänkte tipsa om en annan Roslagsblogg här. Det är fd. damlagsspelaren Erika Larsson som leder den bloggen, och där skrivs det om HK Ceres herrlags satsning i seniorhandboll. De spelar just nu i div 4, men satsar betydligt högre! De har endast vunnit en match med mindre än 40 mål, resten är 40+.

Riktigt rolig blogg att läsa faktiskt! www.ceresherrar.bloggs.se


 


Nej, nu blir det soffhäng innan träningen.

Ha det gött!

/Ida R

Av rimbodam - 1 november 2011 16:57

Igår på träningen fick vi se ett nygammalt ansikte. Sofie Spehar var tillbaka för att testa träna och få känna hur det kändes. Hon har haft fullt upp med att plugga på universitet + jobb på kvällstid. Nu har hon känt att hon saknat hanbollen och oss. Så vi får väl se; kanske har vi vår vänsterhänta 9m-spelare tillbaka på banan snart?

Har även fått lite insideinformation om att det är ännu en nygammal spelare som är påväg tillbaka. Vem det är, det kanske ni får se på torsdag. Och eftersom allt är osäkert, så nämner jag inga namn här!


Det var full fart på träningen igår iallafall, riktigt roligt! Hoppas på samma fart ikväll.

See ya!


/Ida R

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards